Coafuri la moda in 2017

foto-deschidere-1Tendintele in coafura prezentate recent la Salonul International 2016 de la Londra, cel mai mare eveniment din Europa dedicat stilistilor profesionisti, ne-au fost dezvaluite de hairstylistul Cristi Pascu.

In 2017, trendul in materie de coafuri de ocazie este dat de coafurile romantice, de inspiratie greco-romana, intens promovate in popularul serial de televiziune „Urzeala Tronurilor”, sau de inspiratie retro, cu influente din epoca disco a anilor ’80, puncteaza Pascu.Impletituri de inspiratie greco-romana

In materie de coafuri de ocazie, anul viitor este dominat de romantism. Genul acesta de coafura, intalnit in filme precum „Lords of the Rings” sau in serialul „Urzeala Tronurilor”, capata acum noi interpretari in viziunea celor mai mari hairstylisti din lume, dupa cum precizeaza Cristi Pascu.

„In anul 2017, aceste impletituri sunt lejere si se fac foarte usor. Este suficient sa-ti ondulezi parul pentru ca apoi sa-ti impletesti doua codite simple. Se mai poate prinde parul intr-o coada, pe care ulterior o putem largi usor pentru a da impresia de messy hair”, spune Cristi Pascu.

Bobul retro

Bobul nu se dezminte si nu iese niciodata din tendinte. In fiecare an se reinventeaza, mergand acum pe aspectul retro. Aceasta este o coafura speciala, care te va scoate tot timpul din anonimat si te va face vedeta serii.

„Recomand o astfel de coafura doar la petrecerile cu eticheta. Pentru acest look, hairstylistul trebuie sa cunoasca foarte bine tehnica ondularii parului. Ulterior, bobul poate fi accesorizat dupa cum va doriti. Accesoriile masive, metalice si colorate sunt la mare cautare in anul 2017”, dupa cum explica hairstylistul.

4 moduri pentru a avea bucle perfecte

Buclele vaporoase

Este cel mai usor de executat coafura, adaptabila fara mari eforturi atat unui look de zi, cat si unui look de seara, diferenta facandu-se prin simpla accesorizare.

„Cararea intr-o parte este in trend si da un aer spectaculos. Aceasta este o coafura inspirata din epoca disco a anilor ’80, insa reinterpretata si adaptata tendintelor actuale”, continua Pascu.

Pentru un par sanatos, numai bun de coafat in cele mai in voga moduri, descopera aici care sunt produsele de care ai cea mai mare nevoie.

Text: Oana Baltoc

Taguri:

Susa foto: Salon International London, Google Images