Contraceptivele influenteaza femeile in alegerea partenerului

Contraceptivele influenteaza femeile in alegerea parteneruluiCercetatorii au descoperit ca folosirea contraceptivelor le influenteaza pe femei sa-si aleaga iubiti mai linistiti, mai grijulii si mai de incredere si sa se fereasca de cei mai periculosi, aventurosi si seducatori.

Pilulele contraceptive afecteaza practic alegerile femeilor, astfel incat acestea se pot trezi ca si-au gasit un partener de multe ori plictisitor.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca hormonii din pilula le fac pe femei reticente la provocatorii barbati macho si receptive la barbatii sensibili, care, pe termen lung, sunt mai stabili si mai buni pentru rolul de tata.

Studiul a fost realizat pe 2.519 femei cu copii din toata lumea, care au fost intrebate cat de fericite sunt in relatia lor. Unele dintre ele luau pilule contraceptive cand si-au intalnit partenerii, iar altele nu. Mare parte dintre ele erau inca impreuna cu tatal copilului.

Cele care luasera contraceptive in perioada in care si-au cunoscut partenerul s-au aratat acum mai putin satisfacute din punct de vedere sexual decat cele care nu luau pilule. In plus, ele isi priveau sotii ca fiind mai putin atragatori si excitanti in dormitor.

Text: Bianca Badescu

octombrie 14th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate