Cotlet de porc la gratar cu sos de ciuperci

Cauti o reteta culinara pentru un preparat rapid, extrem de savuros si cu un gust bogat, de care sa te bucuri alaturi de cei dragi? Kevin Hill, Corporate Executive Chef la City Grill, alaturi de echipa Tonica TV, iti prezinta astazi o reteta speciala, foarte bogata si aromata, pe care sa o savurezi la ocazii speciale!

 

O reteta culinara de savurat la ocazii speciale

Pentru ca este atat de bogata, aceasta reteta nu este una pentru fiecare zi! Te poti bucura de ea de cateva ori pe an, alaturi de cei dragi, fara sa faci excese. Gustul plin de arome savuroase, insa, va merita asteptarea! Acestea fiind spuse, haideti sa trecem la ingredientele acestei retete speciale!

Pentru prepararea cotletului de porc la gratar cu sos de ciuperci si bacon ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • Cotlet de porc
  • Ciuperci
  • Bacon
  • Sunca afumata
  • Usturoi
  • Smantana
  • Supa de pui
  • Smantana
  • Unt
  • Piure de cartofi natur (pentru garnitura)

Chef Kevin Hill te invata cum sa prepari reteta de cotlet de porc la gratar cu sos de ciuperci si bacon pas cu pas – urmareste materialul video de mai sus pentru reteta completa!

Multumim restaurantului City Grill din str. Covaci nr. 19, Bucuresti.

 

Realizator: Raluca Baciu

Operatori video: Andrei Lupu, Mihai Lupu

Editor imagine: Stanislav Pescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *