CREATEUR 5 D’EMOTION ADUCE IN ROMANIA PRIMA COLECTIE DE PARFUMURI A CASEI NEELA VERMEIRE CRÉATIONS

Linia_Neela_Vermeire_1Colectia casei Neela Vermeire a fost prezentata in cadrul editiei 2012 a Targului de Parfumerie de la Milano, unde s-a bucurat de un real succes. Parfumurile sunt disponibile in foarte putine botiques din Europa, printre care si Createur 5 D’Emotions.
Colectia este menita sa fie un tribut adus tarii de origine a autoarei, India, prin intermediul caruia artista poate impartasi amintiri, emotii, arome legate de copilaria ei si de vizitele facute rudelor ramase acolo. Cele trei parfumuri reprezinta o adevarata infuzie de istorie indiana: trei parfumuri distincte pentru trei perioade istorice diferite: Trayee, Mohur si Bombay Bling!.
•    Trayee reprezinta atmosfera din templele hinduse prin aromele puternice folosite:
busuioc, smirna, cedru de Virginia si ambra. Notele sale dispar si reapar, surprinzand de fiecare data persoana care il poarta.
•    Mohur este inspirat de Mehrunissa, una dintre imparatesele dinastiei Mughal,
pasionata de procesul de creare a parfumurilor. Notele elegante si sofisticate nu lipsesc nici din compozitia acestui parfum: piper, coriandru, seminte de morcov, rasina benzoica sau tuberoza.
•    Bombay Bling! infatiseaza haosul si dinamismul Indiei moderne. Este un parfum
viu si vibrant care poate fi descris pe scurt ca fiind floral si fructat.

Cele trei parfumuri ale casei Neelq Vermeire sunt disponibile la pretul de 230 EUR, doar in magazinul Createur D’Emotion.

Text: Andreea Popescu