Cristian Gretcu – Salata de rucola cu parmezan

Cristian Gretcu – Salata de rucola cu parmezanPentru cititoarele revistei TONICA, Cristian Gretcu din grupul Divertis, recomanda salata de rucola cu parmezan. Rucola este o verdeata ce provine din Italia. Comercializata in cutii este bines a fie cumparata atata timp cat este verde si proaspata. Ingalbenirea ei este semn destul de evident ca trebuie sa o lasam pe raft.

 
Luam rucola si o spalam bine cu apa calduta. Alaturi de aceasta, feliem 2 ciuperci albe, cat mai mari si curate.
Radem aproximativ 50 de grame de parmezan si il punem intr-un castron peste rucola si ciuperci.
Adaugam otet balsamic de Modena dupa gust si un strop de ulei de masline.

Pofta buna de masa sanatoasa!

 

septembrie 22nd, 2006 by tonica
Nota pentru articolul «Cristian Gretcu – Salata de rucola cu parmezan»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate