Culori de par care dau tonul in vara lui 2015

Iubim nuantele deschise de par mai ales vara, cand acestea complimenteaza foarte bine pielea bronzata. Pentru ca cele mai bune sfaturi in domeniu le primim de la hairstylisti, l-am intalnit pe Cristi Pascu la un un eveniment de beauty si l-am luat la intrebari cu privire la nuantele de blond care se poarta in sezonul de vara 2015 si la felul in care sa ne ingrijim parul in aceasta perioada cand are mai mult de suferit, ca urmare a actiunii ultravioletelor, a apei marii etc.Tonica TV: Care sunt nuantele de blond care se poarta in vara lui 2015?

Cristi Pascu: Sunt patru nuante basic de blond, bineinteles foarte deschise, patru nuante pe care le poti mixa de asa natura incat poti deveni un artist si un pictor fara mari probleme. Limita este doar cerul si imaginatia ta. Blondurile din aceasta vara trebuie neaparat sa fie spectaculoase, acesta este cuvantul.

Tonica TV: Ne plac foarte mult nuantele de blond, dar stim ca sunt mai greu de intretinut. Ne poti da cateva sfaturi in acest sens?

Cristi Pascu: Cu siguranta, exista produse care fac intretinerea parului mult mai usoara, sunt acum pigmenti lichizi pe care ii poti pune la spalat la zece zile – doua saptamani dupa vopsit si poti avea intotdeauna o nuanta impecabila sau tratamente nuantatoare care sunt senzationale. Pur si simplu, iti pui o masca de par si iti reimprospatezi culoarea in acelasi timp.

Tonica TV: Cum ne protejam parul vara de actiunea nociva a ultravioletelor ?

Cristi Pascu: Un mic obiect care trebuie sa fie in geanta fiecarei doamne si domnisoare trebuie sa fie uleiul de protectie, dar si cel de hidratare care trebuie neaparat sa aiba un filtru de protectie UV. Dar trecand peste acest filtru de protectie, trebuie sa tinem cont ca vara parului trebuie sa ii asiguram o hidratare corespunzatoare, mai ales daca este blond sau ondulat.

Tonica TV: Se mai poarta ombre-ul si suvitele in sezonul estival 2015?

Cristi Pascu: Se vor purta cu siguranta. Trebuie sa luam in calcul ca publicul din Romania reactioneaza cu o usoara intarziere. Oricum, aceste tendinte au venit la noi cu un decalaj de aproximativ sase luni – un an. Sunt convins ca si in aceasta vara toata lumea va purta suvite, ombre, baleiaj si toate aceste combinatii.

De curand, chiar si Kim Kardashian a renuntat la culoarea de par care a consacrat-o si a optat pentru un blond platinat. A fost criticata pentru aceasta alegere care, potrivit specialistilor, nu este genul ei. Cel mai bine, cand alegi sa iti faci o schimbare de look, ar fi sa ceri sfatul unui specialist in domeniu care va sti sa-ti spuna exact cu ce iti sta bine, cum si cat.

Text: Ruxandra Dumitrescu