De Paste, bucura-te alaturi de cei dragi de bunatatile de la Candy Cat!

Pasca 1Sarbatoarea Pastelui se apropie si, pe 5 mai, toti romanii vor petrece alaturi de cei dragi in jurul mesei imbelsugate, uniti de bucuria de a se revedea, uneori dupa o perioada indelungata. Traditiile romanesti de Paste sunt numeroase si difera in functie de zonele tarii, insa exista cateva elemente care ne aduc pe toti mai aproape unul de celalalt: cozonacul proaspat scos din cuptor, pasca traditionala si ouale rosii.

Mesele luate in familie sunt cel mai adesea prilej de bucurie, cu atat mai mult la ceas de sarbatoare, cand suntem mai relaxati, mai intelegatori si mai deschisi inspre comunicare. Daca ti s-a intamplat macar o data sa petreci Pastele printre straini, cu siguranta ai dus dorul atmosferei calde de acasa, unde mirosea a cozonac si a pasca, iar toti cei dragi erau  acolo, langa tine. Asemenea madelenei care i-a declansat lui Proust o multime de amintiri si senzatii din trecut, la fel ti se va intampla si tie atunci cand vei gusta cozonacul si pasca de la Candy Cat: iti vei aduce aminte de gustul bunatatilor traditionale romanesti, preparate cu dragoste.

http://www.candycat.ro/pasca-prod-255

http://www.candycat.ro/cozonac-prod-241

 

Doar ingrediente naturale si traditia gustului savuros

Pregatite in laboratorul nostru, bunatatile traditionale romanesti, la fel ca toate celelalte produse Candy Cat, contin doar ingrediente naturale – fara aditivi alimentari, arome chimice sau alte substante nocive. Pentru ca si noi, ca si tine, iubim gustul perfect al cozonacilor proaspeti, al pastii cu multa branza de vaci si stafide si al dulciurilor pregatite in casa, acordam cea mai mare atentie prepararii deserturilor noastre si le savuram si noi, ca si tine, impreuna cu familia si prietenii.

De Paste, alege sa petreci mai mult timp alaturi de cei drag si mai putin timp in bucatarie si lasa grija pregatirilor in seama noastra! Iti vom pregati cozonaci ca la mama acasa, iar pasca de la Candy Cat pe care o vei avea pe masa le va aduce tuturor aminte de aromele copilariei.

Special pentru cei mici, comanda un tort vesel cu iepurasi, fluturi, buburuze si flori, preparat in laboratorul propriu Candy Cat din ingrediente de cea mai buna calitate. Tortul Bucurie de primavara, Iepurila sau Doi iepurasi va inveseli masa de sarbatoare si va fi o surpriza grozava din partea “iepurasului” pentru micutii familiei.

http://www.candycat.ro/tort-bucurie-de-primavara-prod-303

http://www.candycat.ro/tort-bucurie-de-primavara-prod-303

http://www.candycat.ro/tort-iepurila-prod-309

Pentru comenzi, ne poti contacta telefonic: 021/648.70.59, 0747.020.585 sau online, pe www.candycat.ro

Adresele cofetariilor Candy Cat din Bucuresti sunt:

• Stirbei – Voda Nr.17  (colt cu Piata Revolutiei)

• Ion Mihalache Nr.193  (vis-a-vis de Piata Domenii)

• Aerogarii Nr.32  (vis-a-vis de Piata Baneasa)

 

Text: Raluca Baciu