De Paste, fa un cadou colorat si inmiresmat cu Florariamobila.ro

De Paste, fa un cadou colorat si inmiresmat cu Florariamobila.roDaca nu stii ce cadouri sa faci in aceasta perioada, florile reprezinta cea mai buna optiune. Cu o experienta de peste 3 ani in Romania, Floraria Mobila are o gramada de propuneri pentru tine. Florile de primavara sunt sublime in aceste zile, insa poti alege dupa bunul plac tipurile de flori si culorile pe care le indragesti. Floraria Mobila ofera transport gratuit in Bucuresti, livreaza in zonele limitrofe, reconfirma comanda prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat si permite plata cu cardul, unde mai pui ca, la cea de-a treia comanda, ofera si un cadou surpriza. In plus, vine cu sugestii de mesaje pentru cei ce au nevoie de inspiratie.

Pasiunea pentru flori este ingredientul-cheie

„Zi de zi, facem zeci de oameni fericiti, livrand surprize parfumate si transmitand mesaje de dragoste prin cel mai delicat si sofisticat mesager: un buchet de flori. Suntem bucurosi ca putem contribui la aceste surprize, dornici sa fim mesagerul dragostei, complicele impacarilor furtunoase sau, pur si simplu, mesagerul vestilor bune si incercam sa transformam fiecare buchet intr-un aranjament floral inedit. Dovedim profesionalism, floristii nostri fiind calificati, iar curierii, specializati. Ne asiguram ca buchetele depasesc asteptarile si ajung intr-o conditie excelenta la destinatar. Iubim florile si iubim oamenii care le iubesc, la randul lor!”, a declarat Titel Botogan (owner). Asadar, pentru un buchet de flori oferit din suflet, accesati Florariamobila.ro.

Text: Ruxandra Dumitrescu

aprilie 10th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate