Delia, succes rasunator la Sala Palatului

Concertul Deliei, “Welcome to Deliria”, a depasit asteptarile tuturor spectatorilor de la Sala Palatului in cele 2 zile de show – 2 si 3 aprilie. Doua concerte sold out, iar fiecare scaun din cele 4060 din Sala Palatului transmitea emotie si ropote de apaluze. Bate gongul… clipa mult asteptata a sosit, iar artista momentului isi incepe show-ul… deliric.Welcome to Deliria, un ALTFEL de show

Delia le-a oferit celor cateva mii de spectatori prezenti in ambele zile de show un concert-poveste, emotionant, transpus in cuvinte si imagini si apoi, asa cum stie ea cel mai bine, pe note muzicale. Concertul a inceput cu piesa „Aripi de vant” si a continuat cu hiturile artistei, dar si cu alte cateva piese noi ce se vor regasi pe noul album.

Invitati de suflet

Pe scena Salii Palatului i-au fost alaturi si colaboratorii ei, prieteni de suflet, precum Carla’s Dreams, Adrian Despot, Deepcentral si Gabriel Cotabita, care a cantat in duet cu Delia „Raiul e pe pamant”, un moment extrem de emotionant. Bogdan Boanta si Cocuta, impreuna cu trupa de 16 dansatori, au acompaniat-o coregrafic, reusind sa puna la punct un show plin de imaginatie. Totul la superlativ: spectacol de lumini, ecrane LED, lasere, efecte 3D si acrobatii, pentru care Delia a investit in jur de 300.000 de euro.

Tinute de mii de euro

Renumita pentru tinutele sale excentrice, Delia nu s-a dezis nici de aceasta data, alegand mai multe tinute pe parcursul concertului, care au scos in evidenta toate atuurile fizice ale artistei. Pentru concertul “Welcome to Deliria”, solista si-a achizitionat tinute exclusiviste care mai de care mai sexy, pentru care a scos din buzunar peste 10.000 de euro.

In premiera, noul clip al Deliei, filmat in timpul concertului

Delia a oferit un alt moment deosebit atunci cand a venit pe scena imbracata in rochie de mireasa si a cantat in premiera piesa „Ce are ea” de la cap la coada. Marea surpriza a fost faptul ca momentul a fost filmat pentru a fi inclus in viitorul ei clip, piesa „Ce are ea” fiind urmatorul single lansat de artista.

Album cu coperta lenticulara

Un alt moment exceptional marca Delia a fost lansarea albumului „Deliria”, disponibil in doua variante, varianta speciala avand coperta lenticulara, o premiera in Romania. Ambele albume vin cu un booklet care contine peste 80 de poze noi si 53 de stickere realizate de artistii Dimitri Caceaune si David Gal.

Deci, ce are ea? Are tot.

Text: Alexandra Lupu