Dovada că Ben Affleck și Jennifer Lopez trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

După ce ambii au șocat publicul cu decizia de a rupe relațiile de logodnă pe care le aveau, Ben Affleck cu Ana de Armas, iar Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez, după aproximativ 17 ani de când s-au despărțit, Ben și J.Lo au fost surprinși sărutându-se într-un restaurant din Malibu.

Mai multe fotografii realizate de paparazzi în weekend, au fost publicate în New York Post, luni, și confirm că cei doi actori și-au reluat relația. Ben și Jennifer au fost surprinși în timp ce se sărutau şi luau masa alături de membri ai familiei cântăreţei, în celebrul restaurant Nobu din Malibu, un cartier din vestul oraşului Los Angeles.

 

În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles şi Miami. Artista şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani, iar Ben Affleck s-a despărțit de actrița Ana de Armas la începutul acestuia an, după o relație care a durat un an.

Zvonurile spun că Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, ar intenţiona să se mute din Miami la Los Angeles pentru a petrece mai mult timp alături de Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, şi caută, de asemenea, o şcoală potrivită pentru gemenii Max şi Emme, în vârstă de 13 ani.

Lopez s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony, cel de-al treilea ei soţ, la cinci luni după despărţirea ei de Affleck în 2004. Iar Affleck s-a căsătorit în 2005 şi mai târziu, în 2018 a divorţat de actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii. 

Bettina Cristea

Foto: Twitter, TV8