Emailul si SMS-ul, noile metode de a te desparti de partener

1a1abcdefshutterstock_1956050Site-urile de socializare, respectiv emailurile si SMS-urile castiga tot mai multa popularitate in randul oamenilor care doresc sa termine o relatia amoroasa, a relatat un nou studiu. Cercetatorii de piata din cadrul firmei Lab42, Londra, au realizat un studiu pe un esantion care a cuprins 550 de persoane cu varsta de peste 18 ani cu privire la impactul retelelor sociale asupra relatiilor lor.

Studiul a constatat faptul ca aproximativ o treime dintre respondenti au pus capat relatiei lor folosindu-se de tehnici precum email, SMS sau pur si simplu postare pe Facebook. 33% dintre cei chestionati afirma ca deja au apelat la profilul de pe reteaua de socializare pentru a pune capat unei relatii, iar 40% ar face acelasi lucru in caz ca vor simti nevoia de a-si incheia relatia.

Mai mult, jumatate dintre respondenti au spus ca, in loc sa se inchida in camera si sa umple perna de lacrimi, au preferat sa deschida calculatorul si sa-si schimbe statusul inapoi in “single”, conform unui studiu facut de Lab42, citat de Daily Mail. Impresionant este ca 6 din 10 respondenti declara ca, dupa ce cunosc o persoana, ii cer prietenia si in mod virtual.

Text: Andreea Popescu