Este demonstrat! Casatoria aduce beneficii sanatatii!

Este demonstrat! Casatoria aduce beneficii sanatatii!In zilele noastre, mai mult ca oricand, casatoria este evitata, iar argumentele sunt vaste si complexe. Dar, in conformitate cu noile descoperiri, se pare ca, daca ajungi la altar, sanatatea ta va avea de castigat!

Relatia stabila, beneficiu pentru sanatate

Potrivit publicatiei The Guardian, un studiu recent, care a analizat dosarele medicale a 25 000 de pacienti din spitalele din nordul Angliei intre anii 2000 si 2013, a evidentiat ca oamenii casatoriti au cu 14% mai multe sanse de a supravietui unui atac de cord decat cei divortati sau cei care nu s-au casatorit niciodata. Pe de alta parte, persoanele care au divortat sunt supuse unui risc mai mare de a face infarct decat cele care nu s-au casatorit niciodata. Tot studiul a demonstrat ca persoanele casatorite sau care se afla intr-o relatie stabila se refac mult mai repede in urma unui atac de cord. Acestea au nevoie pentru recuperare de doar sase zile, cu o zi mai putin fata de persoanele divortate si cu doua zile mai putin fata de cei care nu s-au casatorit niciodata.

Text: Madalina Manole

iunie 21st, 2016 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate