Feeric Fashion Days Sibiu continua in Biserica Evanghelica, cu Bianca Popp

A patra zi a celui mai important festival de moda din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a inceput cu o prezentare total atipica, pe pista Aeroportului International Sibiu. Cu sprijinul Aeroportului si companiei Blue Air, brandul sibian AforA a prezentat o colectie multibrand dintr-un avion, pe pista de aterizare.

La apus, Bianca Popp, unul dintre designerii cu vechime in festivalul de moda de la Sibiu, a prezentat o noua colectie intr-un decor de-a dreptul fabulos, sub porticul principal al Bisericii Evanghelice din Piata Huet. In regia lui Pablo Patane, unul dintre cei mai renumiti directori artistici ai marilor saptamani ale modei, colectia Biancai a starnit ropote de aplauze din partea spectatorilor prezenti la spectacol. „Locul acesta a fost perfect pentru prezentarea acestei colectii. Recunosc ca am trisat, am stiut locatia inainte sa fac colectia. Mitichi a venit cu ideea si ii multumesc. Organizarea evenimentului a fost impecabila”, spune Bianca Popp.“Locuiesc la Paris, dar ma inspira viata din Amsterdam”

„Eu locuiesc de cativa ani in Paris, ma inspir din moda de acolo, din trairile parizienilor…

Dar m-am inspirat din orasul Amsterdam si din stilul de viata olandez. Olandezii duc o viata frumoasa, relaxata… Mi-am dorit sa fac niste haine care sa se potriveasca acelei vieti pe care mi-o doresc si mie”.

„ In Romania, moda evolueaza surprinzator de bine, vad din ce in ce mai multi tineri designeri romani, recunoscuti peste hotare”, ne-a declarat Bianca Popp, intr-un interviu pentru Tonica TV, pe care va invitam sa il urmariti.

Text: Catalina Buzdun