Feeric Fashion Days Sibiu continua in Biserica Evanghelica, cu Bianca Popp

Deschide videoclipul

A patra zi a celui mai important festival de moda din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a inceput cu o prezentare total atipica, pe pista Aeroportului International Sibiu. Cu sprijinul Aeroportului si companiei Blue Air, brandul sibian AforA a prezentat o colectie multibrand dintr-un avion, pe pista de aterizare.

La apus, Bianca Popp, unul dintre designerii cu vechime in festivalul de moda de la Sibiu, a prezentat o noua colectie intr-un decor de-a dreptul fabulos, sub porticul principal al Bisericii Evanghelice din Piata Huet. In regia lui Pablo Patane, unul dintre cei mai renumiti directori artistici ai marilor saptamani ale modei, colectia Biancai a starnit ropote de aplauze din partea spectatorilor prezenti la spectacol. „Locul acesta a fost perfect pentru prezentarea acestei colectii. Recunosc ca am trisat, am stiut locatia inainte sa fac colectia. Mitichi a venit cu ideea si ii multumesc. Organizarea evenimentului a fost impecabila”, spune Bianca Popp.

“Locuiesc la Paris, dar ma inspira viata din Amsterdam”

„Eu locuiesc de cativa ani in Paris, ma inspir din moda de acolo, din trairile parizienilor…

Dar m-am inspirat din orasul Amsterdam si din stilul de viata olandez. Olandezii duc o viata frumoasa, relaxata… Mi-am dorit sa fac niste haine care sa se potriveasca acelei vieti pe care mi-o doresc si mie”.

„ In Romania, moda evolueaza surprinzator de bine, vad din ce in ce mai multi tineri designeri romani, recunoscuti peste hotare”, ne-a declarat Bianca Popp, intr-un interviu pentru Tonica TV, pe care va invitam sa il urmariti.

Text: Catalina Buzdun

august 11th, 2015 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate