Femeile sunt mai preocupate de dieta decat de sex

Femeile sunt mai preocupate de dieta decat de sexUn nou studiu realizat in Marea Britanie a ajuns la o concluzie surprinzatore: femeile depun mai mult efort pentru dietele lor decat pentru relatiile lor.

Un sfert dintre femeile intervievate cred ca dieta este mai importanta decat relatia lor si ca depun mai mult efort pentru regimul lor alimentar decat pentru mentinerea romantismului in relatie. In plus, 10% dintre ele considera ca daca se abat de la dieta se simt mai vinovate decat daca isi insala partenerul.

Mai mult de o treime dintre respondente au spus ca se gandesc mai mult la mancare si diete decat la partenerul lor si 54% dintre ele au marturisit ca se gandesc mai mult la mancare decat la sex.

Lucrurile par logice intr-un fel, caci pentru a te simti confortabil atunci cand faci sex, trebuie mai intai sa te simti bine in pielea ta, iar daca ai mai multe kilograme de care trebuie sa scapi, probabil dieta devine prioritara.

Text: Bianca Badescu

octombrie 7th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate