Festivalul nuantelor psihedelice de la ORLY

HopeFreedomFest LineUpPrimavara aceasta, rasfata-ti unghiile cu o colectie delicioasa de oje de la ORLY – Hope and Freedom Fest. Asadar, incarca-ti bateriile, reinnoieste-te, indrazneste si intra in hora culorilor pastelate. Lasa spontaneitatea sa iti seteze starea de spirit, sperantele si petrecerile.

Alege din multitudinea de variante nuanta care ti se potriveste: opteaza pentru griul cremos, pentru galbenul delicat, pentru rozul luminos, pentru verdele pastel, pentru albastrul marin cu sidef senzual sau pentru argintiul cu glitter alb.

In cadrul unei conferinte de presa plina de zambete si culori, ORLY ne-a surprins cu o colectie glam, stralucitoare.  O adevarata explozie de glitter multi-dimensional, cu reflexii si irizatii nemaiintalnite, nuante holografice dincolo de orice imaginatie. In Romania regasim nuantele: Atomic Splash, Sashay My Way, Too Fab, Watch It Glitter, It’s Electric, Can’t Be Tamed, Rocket’s Red Glare, Cupcakes and Unicorns, Embrace, Holy Holo, Go Deeper, Mermaid Tale si Monster Mash.

In plus, ORLY ti-a pregatit o surpriza si iti aduce ORLY Gel FX Shade Shifter – un gel cameleonic, ce isi schimba culoarea in functie de temperatura. Este cald? Shade Shifter devine incolor, dezvaluind adevarata culoare a unghiilor. Frig? Atunci pigmentii ultrasecreti transforma gelul, dandu-i o puternica nuanta inchisa. Cu siguranta ca nu vei mai putea spune ca te plictisesti de aceeasi nuanta de oja.

Si nu ne oprim aici. Cele 6 nuante primavaratice care intra in gama ORLY GEL FX sunt: Hawaiian Punch, Green With Envy, Hook Up, Seashell, Orange Sorbet, Lola. Iar gama de geluri colorate GelFx se va imbogati din aceasta vara cu o noua colectie de culori spectaculoase, psihedelice.

Text: Ruxandra Raica