Finala Nationala Elite Model Look Romania 2014

Elite Model Look este un concurs international de modelling ce atrage anual mii de tineri din intreaga lume. De-a lungul anilor, Elite Model Look a descoperit modele recunoscute la nivel international, printre care Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Ming Xi, Sigrid Agren sau Gisele Bündchen. Agentia Face2Face Events Management a organizat pentru al 9-lea an consecutiv concursul Elite Model Look in Romania, concurs la care au participat tineri si tinere cu varste intre 14 si 22 de ani. Astfel, acestia vor avea posibilitatea sa-si indeplineasca visul si sa devina modele in cadrul prestigioasei agentii de modelling. Pentru finala nationala, castingurile s-au desfasurat in 10 orase din tara si au fost alesi 18 tineri, fete si baieti, iar castigatorii ne vor reprezenta la finala din China.

 O experienta unica la Elite Model Look

Cei 18 concurenti alesi pentru Finala Nationala Elite Model Look Romania au avut parte de experiente unice si interesante, pentru a se obisnui usor-usor cu lumea stralucitoare de pe catwalk, insa cu toata munca din spatele scenei care necesita seriozitate si devotament. Astfel, tinerii au avut parte de shootinguri cu fotografi de moda, de lectii de styling, lectii de nutritie, sesiuni de make-up si coregrafie.

 

O seara magica pe catwalkul Elite Model Look

In backstage, atmosfera era una vesela, dar emotiile pluteau. Tinerii, nu foarte familiarizati cu lumea modellingului, se pregateau sa defileze pe un podium foarte important din cariera lor de modele. Se probau haine, se probau pantofi si se faceau ultimele pregatiri pentru ca totul sa iasa perfect. Concurentii au defilat in tinute semnate de Smaranda Almasan, Laura Firefly, precum si in tinute semnate de catre designeri de la Universitatea de Design din Cluj-Napoca.

 

Juriul prezent la eveniment

Din juriu au facut parte: Michelangelo Chiacchio – presedintele juriului si director Elite Model Management Londra, Gabriela Velicu – marketing manager Rowenta, Alexandra Coliban – director Face2Face Model Management, Radu Pitulea – directo SLA Romania, Ionut Staicu – fotograf de moda, Laura Firefly – wardrobe stylist, Alin Galatescu – director Avanpremiere, Patricia Titiriga – castigatoare Elite Model Look Romania 2013, Bianca Iofciu – reprezentanta Elite Model Look Moldova 2013, Robert Baltaru – castigatorul Elite Model Look Romania 2013, Alex Radulescu – make-up artist.

 

Castigatorii Elite Model Look Romania 2014

La finalul serii, juriul a ales castigatorii. Alexandra Micu in varsta de 15 ani, din Cluj, si David Petcu de 22 de ani, din Bucuresti au fost cei care au convins juriul ca merita sa ne reprezinte la finala din China unde se vor alatura celorlalti 64 de finalisti din alte 64 de tari. Finala mondiala va avea loc in Shenzhen, China, iar pentru cei doi romani aventura continua cu siguranta.

Am stat si noi de vorba cu Alexandra Coliban, director Elite Model Look Romania, care ne-a dezvaluit mai multe despre desfasurarea concursului, despre emotiile participantilor, despre parcursul lor, dar si despre varsta perfecta pentru ca tinerii sa se apuce de modelling.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu