Fit Express Cismigiu si-a deschis portile pentru iubitorii de sport

fit-express-cismigiuUn nou loc special a fost amenajat pentru cei ce nu au timp si sunt mereu pe fuga. X Body, compus dintr-un costum si un aparat cu programe speciale, adaptate in functie de nevoile fiecarui om, este revelatia secolului XXI.Eficient si de durata

Este foarte important sa faci miscare si, daca nu apuci sa mergi pe jos cel putin jumatate de ora pe zi sau sa dansezi, acest nou moft in materie de sport este optiunea ideala. X Body este un sport care cuprinde o varietate de activitati: genuflexiuni, fandari, exercitii cu mingea, cat si elemente de kickboxing. Antrenamentele presupun stimularea electrica musculara transmitand impulsuri prin echipamentul special care este dotat cu electrozi ce provoaca contractiile musculare; astfel, este mult mai eficient decat daca ai sta la sala 2 ore.

Timp economisit si clienti multumiti

Aparatul revolutionar X Body se adreseaza persoanelor foarte ocupate care cu greu reusesc sa ajunga la sala. Programul X Body se face pe baza de programare, asa ca aceia care nu sunt fani ai vestiarelor pline la sala de sport pot sa stea linistiti pentru ca aici sunt doar ei si antrenorul. Se poate stabili setul de exercitii in functie de ceea ce-si doreste clientul. Poate fi de tonifiere sau poate fi de slabit. Si tot in functie de nevoi, acesta poate fi realizat de 2-3 ori pe saptamana sau chiar doar o singura data. De abia astept sa incerc aceasta noua revelatie de care, recunosc, sunt interesata de ceva vreme – acum doar mi s-a confirmat ceea ce asteptam. Bine-cunoscutul trainer Cristian Geaman a fost cel care a convins vedetele invitate sa se apuce de acest sport si sa vina la mini-sala amenajata intr-un stil foarte cochet. Un eveniment cu oameni veseli, relaxati, care s-au bucurat si de o demonstratie live ce le-a starnit pofta de sanatate.

Text: Andreea Maria Varlan