Frunzele de curry, beneficiu pentru sanatate

Frunzele de curry, beneficiu pentru sanatateFrunzele de curry sunt un ingredient esential in bucataria indiana si se pare ca aduc o multime de beneficii sanatatii, avand proprietati medicinale. Printre proprietatile medicinale ale acestei mirodenii se numara combaterea gretei si a indigestiei, imbunatatirea vederii si prevenirea cataractei.

Desi in bucataria romaneasca nu prea se utilizeaza frunzele de curry, ele se gasesc in magazinele de profil, insa uscate. Chiar si asa, daca vei adauga frunze de curry in mancarurile pe care le gatesti, cu siguranta ca nu vei obtine decat beneficii.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 15th, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate