GinkoPrim Max îmbunătățește circulația

tonicaGinkoPrim Max înlătură senzația de mâini și picioare reci

Noul GinkoPrim Max conține o formulă îmbunătățită, cu extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu și Zinc. Aceste trei ingrediente au beneficii importante pentru corpul nostru.

Ginkgo biloba este o plantă apreciată și folosită pentru calitățile ei încă din antichitate. Administrată ca supliment alimentar, Ginkgo biloba întărește vasele de sânge și activează fluxul sanguin, fiind o primă opțiune pentru problemele de insuficiență circulatorie periferică. Astfel, senzația de răceală de la nivelul mâinilor și  picioarelor este combătută.

Magneziul din formula GinkoPrim Max este și el benefic pentru circulația periferică. Acest mineral ajută inima să pompeze eficient, aspect care, împreună cu celelalte efecte benefice pe care le are asupra sistemului nervos și muscular, combate senzația de mâini și picioare reci.

GinkoPrim Max ajută creierul și memoria

Pe lângă faptul că GinkoPrim Max este eficient împotriva senzației de mâini și picioare reci, are efecte pozitive și asupra memoriei. Prin faptul că îmbunătățește circulația venoasă la nivelul capului, Ginkgo biloba susține performanța creierului, înlăturând problemele de reamintire apărute odată cu trecerea anilor.

Magneziul joacă un rol important în numeroase funcții metabolice și reprezintă „cheia echilibrului nervos și muscular”. Acest mineral este benefic pentru funcția și performanța mentală, combate oboseala, stresul și anxietatea, contribuind la buna funcționare a sistemului nervos.

Zincul este un element important pentru funcționarea optimă a creierului. Acest mineral se găsește în concentrații mari în zona din creier responsabilă pentru memorie și starea de spirit. De asemenea, zincul face parte dintr-o enzimă necesară anabolismului acizilor grași în membrana cerebrală. Este un lucru important, pentru că o bună funcționare a creierului este dată de transportul de nutrienți către creier.

Combinația acestor trei elemente din formula GinkoPrim Max este eficientă: combate problemele de reamintire și înlătură senzația de mâini și picioare reci prin îmbunătățirea circulației periferice cu o singură tabletă pe zi.