Green Pan – solutia sanatoasa pentru gatit de la Kitchenshop

Green Pan – solutia sanatoasa pentru gatit de la KitchenshopKitchenshop a lansat in Romania, incepand cu luna noiembrie 2010, gama de produse pentru gatit Green Pan. Acestea au ca materie prima thermolonul, o suprafata ceramica naturala antiadeziva care nu genereaza emanatii toxice si rezista la temperaturi de pana la 450°C. Astfel gatitul devine simplu, rapid si usor, dar mai ales sanatos. Aceste produse sunt pretabile oricaror tipuri de masini de gatit, suprafata antiadeziva este excelenta, rezista la zgarieturi, se curata usor si sunt perfecte pentru prepararea rapida a mancarurilor la temperaturi ridicate. Mai mult decat atat Green Pan este 100% ecologic.

 

Inca din anii ‘70, specialisti din intreaga lume incep sa vorbeasca despre efectele nocive ale teflonului. Se atrage atentia tot mai mult asupra faptului ca, folosit la temperaturi mai mari de 260°C, materialul degaja un amestec de vapori foarte periculosi pentru sanatate, care se depun in plamani si genereaza simptome asemanatoare celor de gripa. O alta problema semnalata este acidul perfluoro-octanoic. Acest acid folosit la fabricarea vaselor din teflon se descompune chimic foarte greu si este extrem de daunator mediului inconjurator.

noiembrie 5th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate