GUERLAIN prezinta colectia de iarna

 GUERLAIN prezinta colectia de iarnaIarna nu a venit inca, dar Guerlain a avut grija sa fie gata colectia de beauty pentru sezonul rece.

Notele de cireasa neagra, migdala, trandafir de Bulgaria, licorice si ceai negru afumat alcatuiesc baza parfumului La Petite Robe Noire, care este dedicat femeilor ce vor sa-i impresioneze pe toti cei din jurul lor.

Pentru o piele nemaipomenit de parfumata si sclipitoare, stralucind de feminitate, Guerlain prezinta pudrele delicios de fine „crazy”, ce imbraca pielea intr-un halou sclipitor roz iridiscent. Pudrele „crazy” sunt primele pudre create special pentru sezonul rece! Vedetele acestui sezon sunt Pudra compacta si perlele Météorites. Perlele Météorites sunt potrivite oricarui tip de ten datorita echilibrului perfect pe care-l creeaza intre luminozitate si matifiere, iar pudrele compacte adapteaza perfect bronzul luminii din sezonul rece. 

 

Text: Andreea Popescu

octombrie 10th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate