Imagini exclusive din culisele show-ului Dolce & Gabbana

Prezentarea colectiei Dolce & Gabbana de la Milano a reprezentat nu doar un pas in timp, ci si o revolutie a conceptului de defilare: celebra casa a folosit moda pentru a scoate in evidenta modelul.

Pe podium au urcat modele de toate varstele, foste sau actuale vedete ale podiumurilor de moda, celebritati sau oameni obisnuiti, de toate masurile, marimile si nationalitatile. Dolce & Gabbana a oferit un spectacol greu de uitat, sub semnul diversitatii, relaxarii si excentricitatii.Backstage

Costumele cu elemente aurii, tinutele pline de detalii si elemente florale supradimensionate, alaturi de outfiturile sobre ale „vaduvelor siciliene”, toate in tinute negre si cu capetele acoperite cu voaluri de dantela, au facut senzatie nu doar pe podiumul de prezentare, ci si in backstage.

Street style

Fanii prezenti in capitala modei s-au inghesuit sa surprinda sosirea celebritatilor invitate la prezentare si a top-modelor care urmau sa urce pe podium. Unii dintre ei au reusit sa se strecoare chiar in spatele scenei si sa surprinda momentele de respiro ale celor din urma. Iar la sfarsitul zilei, au mutat apoi in strada stilul eclectic si relaxat al colectiei Dolce & Gabbana, primavara-vara 2019.

Am reusit sa obtinem pentru tine imagini exclusive din culisele showului Dolce & Gabbana si instantanee de street style cu fashionistele care au luat cu asalt capitala modei in tinute inspirate din colectiile prezentate si pe care te invitam sa le vezi aici:

Text: Cristina Dudau

Foto: Sebastian Oros