Inaugurarea RAWYAL Brunch & Cakes

Inaugurarea celui mai nou concept Heathy Raw Food din Bucuresti, RAWYAL Brunch & Cakes, a adunat laolalta o multime de vedete: Mirela Stelea, Amalia Enache, Adina Buzatu, Daiana Anghel, Sonja Argint Ionescu, Irina Mohora, Florentina Opris, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu (Amadeus), DJ Wanda, Dr. Oana Spanu, Teodora Burz (Damat) sau Adriana Chiper. Toate au (re)descoperit gustul delicios si beneficiile pe care le au asupra sanatatii preparatele si dulciurile raw vegan. Au testat prajituri fara zahar, faina si blat copt la foc, precum prajitura cu lime, ”patratelele” din ciocolata cu cocos, tortul cu morcov, desertul cu menta si cacao, bomboanele de ciocolata din boabe de cacao, cupcakes sau torturi crude, proaspete, pline de ingrediente sanatoase nealterate termic. Branza de caju, pasta de patrunjel, bruschetele pe cracker`s din seminte de susan, hrisca si fulgi de ovaz, care inlocuiesc painea, sucurile proaspete, salatele si smoothie-urile cu super-alimente precum spirulina, kale, clorela, maca, cele care alcalinizeaza organismul si intensifica arderile. Apoi, s-au racorit cu un smoothie creat chiar de Carmen Negoita, din lime, lamaie, kiwi, menta si ghimbir.

            Carmen Negoita, un model si un exemplu demn de urmat

Si Simona Patruleasa, binecunoscuta vedeta de televiziune a avut-o ca “profesor” pe Carmen Negoita, cea care a inaugurat, alaturi de sora ei si de ceilalti membri ai familiei, propriul restaurant raw gourmet, ”Rawyal”. Ea a avut ocazia sa invete pe loc cum se prepara un tort raw vegan, mai exact unul crud din ingrediente 100% naturale care nu necesita coacere. Dupa ce s-a specializat in tot ceea ce inseamna alimentatie raw vegan, adica preparate delicioase si sanatoase din alimente naturale, fara zahar sau aditivi, neprocesate termic, astfel incat sa se pastreze cea mai mare parte din nutrienti, Carmen Negoita dezvaluie mereu astfel de retete. Restaurantul sau raw vegan este foarte apreciat de cei care acorda importanta sanatatii lor. Retetele sunt gandite alaturi de nutritionisti si sunt aplicate dupa luni bune de studiu si teste. Unele retete pot fi realizate de oricine acasa. Fashion bloggerul a testat fel si fel de retete, astfel ca, avand zilnic mesele bogate cu alimente pline de nutrienti sanatosi, a devenit mai energica si mai in forma ca niciodata.  Carmen Negoita consuma zilnic, in procent de 70%, alimente crude, raw vegan care, nefiind procesate termic, isi pastreaza toti nutrientii de care are nevoie. “Raw gourmet inseamna tranzitia de la mancarea nesanatoasa, plina de aditivi si potentatori de arome, care gadila papilele gustative, la mancare verde, naturala, cruda, direct din natura”, spunea Carmen Negoita.

 

Realizator: Oana Georgescu, Raluca Baciu

Text: Oana Georgescu

Operator:  Alex Andries

Editor:  Mihai Hanganu

Foto: Sebastian Oros

Nota pentru articolul «Inaugurarea RAWYAL Brunch & Cakes»:5.00/ 5 (3 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *