Incepand cu 3 aprilie, piesa “Amedeu sau scapi de el cu greu” se joaca la Grand Cinema Digiplex

Incepand cu 3 aprilie,  piesa “Amedeu sau scapi de el cu greu” se joaca la Grand Cinema DigiplexPiesa de teatru „Amedeu sau scapi de el cu greu”, de Eugene Ionesco, se muta la Grand Cinema Digiplex din incinta Baneasa Shopping City, iar in fiecare marti Claudiu Bleont, Nadine si Marius Urzica fac un trio de exceptie, incercand sa va transpuna in mijlocul luptei existentiale a unui cuplu, care se straduieste sa regenereze unitatea si echilibrul in familie.

„Amedeu sau scapi de el cu greu” este o comedie adusa in fata publicului intr-o combinatie exceptionala de regie, coregrafie, decor si distributie. Nadine si Claudiu Bleont joaca rolul unui cuplu casatorit, iar Marius Urzica este personajul-cheie al piesei.

Proiectul prezinta publicului din Romania o piesa de teatru absurd din piesele lui Eugene Ionesco. Regia este semnata Claudiu Bleont si Andra Negulescu, iar din distributie fac parte: Amedeu – Claudiu Bleont, Madeline – Nadine, invitat – Marius Urzica, Madeline 2 – Mihaela Gaicu, Amedeu 1 – Dan Mecu. Vizionare placuta!

 

Text: Ruxandra Raica

aprilie 2nd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate