Karmen iti dezvaluie 2 retete de infrumusetare care nu dau gres

Cu un program foarte activ, concerte si evenimente, Karmen spune ca nu ii ramane prea mult timp pentru a se relaxa si pentru a beneficia de tratamente de infrumusetare. Insa, artista Global Records apeleaza la cateva trucuri care, spune ea, nu dureaza mult si nu dau gres niciodata.

„Un mic secret pentru a-mi mentine tenul hidratat, luminos si sanatos este tratamentul facial cu miere, iar pentru corp folosesc scrub cu cafea”, spune vedeta. Atunci cand are mai mult timp liber, ea adora sa se rasfete mergand la un centru SPA in afara Bucurestiului, unde se bucura de sauna, piscina, tratamente corporale si mai ales de masaj.

Si pentru ca, de multe ori, programul sau se poate prelungi pana tarziu in noapte sau pana a doua zi, Karmen are o solutie si pentru perioadele foarte aglomerate.

„Am un stil de viata foarte activ, cu multe nopti nedormite. Atunci cand se aduna oboseala iau o pauza si ascult muzica de relaxare, beau ceai de fructe, merg la masaj sau practic meditatia”, adauga artista.De Sarbatori sta cu familia

Si pentru ca in timpul anului nu petrece atat de mult timp pe cat si-ar dori cu familia, ea va profita de perioada sarbatorilor sa stea mai mult cu cei dragi. Pentru acest final de an, Karmen nu si-a pregatit inca tinute elegante, spunand ca stilul ei este foarte diferit in fiecare zi, dar „in ultima vreme am dezvoltat o pasiune pentru tinutele barbatesti”, iar daca ar fi sa aleaga ceva feminin, cu siguranta va fi ceva foarte simplu.

Text: Iulia Mirica