Lansare de film anulată în China din cauza coronavirusului

Lansarea noului film cu James Bond, „No Time To Die”, a fost anulată din cauza epidemiei cu coronavirus. Premiera şi turneul de promovare din China urmau să aibă loc în aprilie. Cinematografele au fost închise încă de la festivalul Anului Nou chinezesc.

Până în acest moment, coronavirusul a făcut peste 73 de mii de victime, dintre care 1875 au murit, iar 13,169 s-au vindecat.„No Time To Die”

Noul film din franciza 007 îl are pe protagonist tot pe actorul Daniel Craig. Lungmetrajul este regizat de americanul Cary Joji Fukunaga şi va avea premiera mondială pe 2 aprilie, în Marea Britanie.

Zilele trecute, artista în vârstă de 18 ani, Billie Eilish a lansat piesa „No Time To Die” de pe coloana sonoră a noului film cu James Bond. După ce a făcut ravagii la decernarea premiilor Grammy, câştigând nu mai puţin de cinci premii printre care şi pentru Cel mai bun cântec al anului, Cel mai bun debut, Cel mai bun album, vedeta a reuşit să depăşească 26 de milioane de vizualizări pe YouTube la patru zile de la lansarea piesei.

Ascultă aici coloana sonoră a noului James Bond!

2020 – Anul lui Daniel Craig

DANIEL_CRAIG_JAMES_BONDAbia a început anul şi deja se anunţă a fi unul foarte încărcat pentru actorul britanic, Daniel Craig. Cunoscut din rolul lui James Bond, actorul va relua rolul lui Benoit Blanc, protagonistul filmului „Knives Out”.

Potrivit regizorului, Ryan Johnson, filmul „La Cuţite” va avea o continuare, cu speranţa de a transforma blockbuster-ul într-o franciză pentru studiourile Lionsgate, la fel cum s-a întâmplat cu „Războiul Stelelor”.

Citeşte mai multe aici!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images