Madonna susţine că a avut COVID-19

După ce zilele trecute a declarat că are anticorpi pentru COVID-19, Madonna a mai şocat cu o mărturisire. Vedeta susine că a fost infectată noul coronavirus în luna martie, în timp ce se afla la Paris.

Pe atunci vedeta a anulat mai multe show-uri pe care trebuia să la susţină în Franţa, iar presa a spus că vedeta suferă de o boală gravă, mai ales că a fost suprinsă merg cu un baston. Vezi ştirea aici!

“Am crezut cu toţii că suferim de o gripă gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem sănătoşi şi ne simţim bine. Nu sunt bolnavă acum“, a scris Madonna pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_2sE9IB1OT/

 “Când ai fost testat pozitiv pentru anticorpi înseamnă că ai avut virusul, ceea ce clar a fost cazul meu, pentru că am fost bolnavă la finalul turneului meu de la Paris, acum şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi alţi artişti din show-ul meu”, a continuat cântăreaţa, concluzionând cu mesajul: “Cunoaşterea înseamnă putere!”.

Luna trecută, Madonna a declarat că şi-a pierdut o rudă şi doi prieteni din cauza noului coronavirus, iar acum, vedeta luptă pentru a ajuta în găsirea unui vaccin, cu o donaţie de un milion de dolari.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images