Madonna a dezvoltat anticorpi pentru COVID-19

Madonna, în vârstă de 61 de ani, a anunţat zilele trecut că a fost testată pozitiv cu anticorpi pentru COVID-19.

Vedeta a făcut un scurt video numit Ziua a 14a de carantină, pe care l-a postat pe Instagramul ei. În filmuleţ, cântăreaţa recunoaşte, în timp ce scrie la o maşină de scris, că şi-a făcut testul pentru noul coronavirus şi că are anticorpi.

Am făcut un test ieri şi am aflat că am anticorpi. Aşadar, mâine mă voi plimba cu maşina, o să deschid geamul şi o să inspir aerul de COVID-19. Da. Sper că soarele va străluci… Mâine e o nouă zi şi mă voi trezi şi o să mă simt diferit,” a spus Madonna în filmuleţ. În descriere, însă, cântăreaţa ne recomandă să stăm în casă prin hashtag-urile #staysafe şi #staysane.

View this post on Instagram

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on

În timp ce vedeta răspândeşte aceste veşti în mediul online, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC) avertizează că în cazul în care o persoană este testată pozitiv la anticorpi Covid-19, asta nu o face neapărat imună la noul coronavirus şi nepurtătoare. „Încă este neclar dacă anticorpii pot oferi protecţie (imunitate) împotriva contractării virusului din nou”, susţin reprezentanţii CDC.

Madonna însă are alte boli, din cauza cărora a trebuit să-şi anuleze concertele dinaintea declarării pandemiei mondiale. Vezi de ce suferă vedeta!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

mai 5th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate