Megamax transmite seriale de top, 15 ore pe zi

Lego NinjagoLansat in Romania la sfarsitul anului trecut, Megamax si-a largit emisia de la 6 ore de difuzare in luna noiembrie, la 15 ore incepand cu luna aprilie. Dublat integral in limba romana, Megamax aduce pe micile ecrane seriale achizitionate de la cei mai mari distribuitori din lume, recunoscute cu usurinta si indragite de copii. Inspirat de eroi si lupta pentru bine, canalul de animatie se pozitioneaza pe o nisa adresata in special baietilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un continut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost conceputa tinand cont de nevoile identificate in nisa de profil. Armada Transformatorilor, Hot Whells, Dex Hamilton sau Iron Kid sunt doar cateva dintre serialele care s-au remarcat la nivel international si care astazi pot fi urmarite la Megamax.

Canalul de televiziune isi diversifica in permanenta grila de programe, alternand emisiunile de animatie cu cele in care apar personaje reale antrenate in povesti amuzante, precum serialele: Radio Free Roscoe, Uluitorii Extra-Prieteni, Misterul Sparticulei.

 

 

Text: Andreea Popescu