Mentine sanatatea ochilor cu noile suplimente Vizual, din gama Doppelherz-aktiv

Mentine sanatatea ochilor cu noile suplimente Vizual,  din gama Doppelherz-aktivCu doar o capsula pe zi, puteti face invidioasa, pe timp de noapte, chiar si o pisica. Vitamina A, Zincul si extractul de afin din compozitia Doppelherz-aktiv, Vizual Extra – zi si noapte – mentin starea de sanatate a ochilor si functiile vizuale optime, atat ziua, cat si noaptea.

Lucrul la calculator, privitul des la televizor, condusul autovehiculelor pe timp de noapte sunt activitati extrem de solicitante pentru ochi.

Aportul de substante nutritive din Vizual Extra pastreaza acuitatea vizuala chiar si in zone cu luminozitate scazuta si protejeaza vederea .

Nu e nevoie sa mai apelati la ceapa pentru a va umezi ochii. Doppelherz aktiv – Vizual Total contine o combinatie de substante protectoare (acizi grasi Omega 3, Luteina, vitamine si minerale) care te ajuta sa combati senzatia de “ochi uscati” si sa mentii sanatatea retinei, a cristalinului, a nervilor si a vaselor de sange din ochi.

Vizual Total este recomandat in starile de oboseala oculara, purtatorilor de lentile de contact, fumatorilor, persoanelor stresate si varstnicilor, diabeticilor, conducatorilor auto si celor care folosesc intens calculatorul.

 

Text: Andreea Popescu

noiembrie 21st, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate