MINIMALISMUL LA SUPERLATIV: O COLECTIE MIHHER

Feeric Fashion Days si-a confirmat statutul de cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est cu prezentari din ce in ce mai glam si mai stilate. In totala contradictie cu ceilalti designeri din ziua a doua de la Sibiu s-a aflat tanarul designer Marius Stan, fondatorul brandului MIHHER, cu care am stat de vorba ceva timp si care ne-a impartasit cateva din opiniile sale despre moda din Romania, moda din strainatate, minimalism si alte curente in design.

Sustine ca piesele sale nu apartin unei colectii anume, ci sunt atemporale si i-ar placea sa se poarte si peste 10, 20 de ani. Foloseste doar nonculori si creeaza suprapuneri generoase prin alaturarea diverselor texturi, crede ca trendurile vin si pleaca, dar designul minimalist va supravietui intotdeauna.

Spune despre creatiile lui ca sunt unisex, practice pe timp de zi si atat de versatile, incat pot fi purtate si seara, la evenimente. Ce ne recomanda Marius Stan?

„Minimalism cu bun-gust, nu foarte incarcat, cat mai curat. Cat mai multa creativitate, sa nu cadem in anumite clisee, sa transmitem fix ce avem de spus, fara niciun fel de compromis ”.

Daca va plac piesele Mihher, le gasiti pe pagina de Facebook si pe website-ul oficial.

Text: Catalina Buzdun