Monica Iagar: “Dragostea are gust”

DSC09241Monica Iagar, una dintre cele mai apreciate atlete din Romania, este mereu in cautarea unor noi provocari si tocmai de aceea isi doreste, ca de fiecare data, sa isi depaseasca limitele. Si de aceasta data Monica Iagar s-a depasit pe ea insasi: a pregatit un meniu simplu, dar delicios, si anume Gnocchi a la Silk Panoramic Restaurant & Bar.

Toate acestea intr-un spatiu exclusivist, aflat la etajul 9 al Hotelului Z, vizavi de Piata Universitatii, singurul din Bucuresti unde panorama este de 360 grade.

„Dragostea trece prin stomac si doresc intotdeauna sa ii impresionez pe cei dragi mie: in primul rand, pe cele doua fiice, dar si pe barbatii din viata mea. Ce e drept, orice emotie trece prin stomac, de la fiorii primei iubiri la fluturasii unei noi relatii. Insa bucatele alese nu vor iesi niciodata asa cum ti-ai propus daca nu adaugi si un strop de pasiune – asta am invatat la Silk Panoramic Restaurant & Bar, de la Chef Pippo. Momentan, nu exista niciun barbat in viata mea, iar eu imi dedic tot timpul educatiei fetelor, asta pentru ca ele sunt intr-o etapa de crestere in care au mare nevoie de atentia mea”, a declarat Monica Iagar in timp ce prepara reteta pusa la dispozitie de Chef Pippo chiar in bucataria Silk Panoramic Restaurant & Bar.

Dupa ce a gatit gustosul fel de mancare, atleta a afirmat ca i-ar atribui dragostei unul dintre cele patru simturi: „Dragostea are gust. Acum, fiecare este liber sa isi aleaga si aroma preferata: de la dulce, la sarat sau, de ce nu, picant.”

 

Text: Andreea Popescu