Movial Plus solutia optima de a ajuta organismul in cazul afectiunilor articulare!

Afectiunile articulare nu iarta pe nimeni. Indiferent de varsta, bagaj genetic si stil de viata cu totii experimentam la un moment dat durerile articulare, care sunt de regula debutul afectiunilor articulare. Pentru ca este mai usor sa previi decat sa tratezi, nutritia articulatiilor este bine sa fie facuta din vreme, fara sa asteptam instalarea problemelor articulare. Cercetatorii din domeniul medical au ajuns la concluzia ca elementele de baza in nutritia articulatiilor sunt reprezentate de colagen si acidul hialuronic dar au avut dificultati intr-o prima faza privind procesul de absorbtie si disponibilitate a substantelor active la nivel articular. Pentru stabilizarea compusilor si asigurarea unei bune absorbtii au fost studiate si alte principii active precum extractul de rodie (binecunoscut anti-inflamator) si vitamina C (binecunoscut antioxidant) care sa intre in asociere cu compusii de baza (colagenul si acidul hialuronic).

Cercetatorii spanioli au ajuns la formula optima privind reducerea durerilor articulare si cresterea mobilitatii, au patentat-o sub denumirea de Fluidart, fiind comercializata sub denumirea de Movial Plus. In aceasta formula patentata se regasesc nutrientii: colagen hidrolizat de tip II, acid hialuronic cu greutate moleculara ridicata, extract intergral de rodie si vitamina C.  Actiunea si interactiunea substantelor active din componenta sa asupra tuturor mecanismelor patologice specifice afectiunilor articulare se potenteaza avand ca vector de actiune lichidul sinovial: crestere calitatii si vascozitatii acestuia. 

4 principii active formeaza un cerc protectiv pentru articulatii in formula Movial Plus 

Sinergia celor 4 compusi din formula Movial Plus creeaza un cerc protectiv in care fiecare dintre compusi potenteaza activitatea celorlalti, blocand astfel cercul vicios al elementelor patologice si asigurand functionalitatea optima a articulatiilor prin diminuarea durerii si cresterea mobilitatii articulare.

Multitudinea de studii clinice pentru aceasta formula vin sa intareasca feedbackul pozitiv al medicilor care au introdus Movial Plus in schema terapeutica a pacientilor lor, raspunsul pacientilor fiind unul pozitiv: reducerea durerii realizandu-se chiar dupa primele 3 saptamani de administrare, complianta fiind sustinuta si de administrarea facila: 1-2 capsule pe zi in cure de 4-6 luni. Daca raspunsul privind reducerea durerii este foarte rapid, imbunatatirea mobilitatii are o plaja mai mare de realizare (de la 1-2 luni la 5-6 cure de tratament) in functie de gradul de degenerare/distructie articulara. Indiferent de timpul necesar pana la instalarea efectelor, impactul pozitiv asupra calitatii vietii pacientilor care urmeaza terapia Movial Plus se realizeaza gradual si este incontestabil. Studiile in vitro si in vivo au demonstrat atat eficacitatea produsului cat si profilul sau de siguranta: fara efecte toxice asupra viabilitatii celulare, fara efecte secundare, reactii de supradozare, fara interactiuni medicamentoase, permitand, astfel, o terapie de lunga durata atat ca adjuvant alaturi de medicatia alopata (la recomandarea medicului curant) cat si in scop profilactic. 

Certificari Movial Plus

  • Certificarea ANAD (Agentia Nationala AntiDoping);
  • Avizarea IBA si certificarea la nivel international;
  • Administrarea sportivilor de la Atletico Madrid de catre medicul sportiv Villaron care a demonstrat pe langa profilul de siguranta in administrare si eficacitatea in reducerea durerii si cresterea mobilitatii in urma studiului clinic desfasurat atat pe sportivii din lotul principal cat si pe ceilalti sportivi ai clubului. 

Cui se adreseaza Movial Plus?

  • Persoanele in varsta sunt cele mai predispuse din cauza uzurii articulare
  • Sedentarii – de exemplu persoanele care petrec foarte mult timp la birou in aceeasi pozitie sau imobilizati din cauza diferitelor probleme de sanatate
  • Sportivii de performanta si amatori