Movul – emotie eleganta de toamna

 

5.Movul – emotie eleganta de toamnaMovul este o culoare cu o ambivalenta delicata. Combinat nepotrivit poate definitiva vulgaritatea si in acelasi timp in dozaje gandite atent poate aduce imperialitatea. Specialistii de la Glamour Salon Expert o vor ajuta pe castigatoarea revistei Tonica, Anca, sa insereze movul in look-ul ei in obtinerea elegantei.

 

Anca Frincu are 23 de ani si lucreaza in domeniul comunicarii si relatiilor publice. Prin urmare un look elegant dar actual in acelasi timp se cere cu necesitate. Sa vedem transformarea!

 

Frumusetea incepe cu un par sanatos

Monica, hair-stylist, merge pentru par pe o nuanta inchisa de mov, perfecta pentru tenul inca bronzat al Ancai. Pentru tunsoare s-a ales o schimbare a liniei la granita intre clasicul unei tunsori in scari si modernitatea unei forme de „V” in partea din spate. Buclele lejere, marca a trendului actual, vin sa completeze cu naturalete intregul aspect.

 

Nuantele de pastel pentru o complementaritate cromatica

Ana Matei, make-up artist, a ales pentru Anca un machiaj de zi pastelat. Pentru ca Anca are ochii mici, i s-a recomandat sa ii puna in valoare prin machiaj, iar pentru buze este suficient un gloss. Pentru ochii mici, cele mai potrivite sunt culorile deschise alternate cu cele pronuntate spre coada ochilor.

 

Movul inchis pentru unghii, tentatia toamnei

Gina Dumitru, nail-artist, alege pentru manichiura Ancai forma ovala si lacul de unghii mov mat ce vine sa inchida cercul cromatic al coafurii. In plus i se ofera sfaturi naturale de ingrijire si intarire a unghiilor. Astfel tratamentul cu ulei cald de masline sau cel cu parafina urmat de „baia” in suc de lamaie ofera o alternativa simpla si naturala in obtinerea unor unghii sanatoase.

 

Text: Irina Chelarescu

 

Recomandare Catena: Peria de par ideala pentru imblanzirea firelor rebele

 

Periile de par nu au functie doar in imblanzirea firelor rebele. Aleasa corespunzator o perie de par poate stimula circulatia la nivelul scalpului, ajutand in regenerare si revitalizare. Body Collection ofera in acesta directie solutia ideala.

 

FOTO:

inaintedupa_2dupa_3machiajunghii