Naturalis BronhoSuport Acetilcisteina, beneficii pentru sistemul respirator

Datorită combinației de acetilcisteină, a vitaminei C, extractelor din flori și fructe de soc, dar și a cimbrului de cultură, BronhoSuport Acetilcisteina poate ajuta la susținerea tractului respirator și a imunității, în caz de răceală, gripă sau viroză.

Mucusul în exces poate deveni o adevărată problemă pentru respirație sau când vâscozitatea acestuia se schimbă, pentru că îngreunează eliminarea secrețiilor din mucoasa aparatului respirator. În astfel de situații, organismul declanșează un reflex de apărare prin tuse, iar calmarea acesteia, pentru a proteja gâtul de iritații ulterioare, este foarte importantă.

Cel mai nou produs BronhoSuport poate ajuta în acest sens, datorită combinației de acetilcisteină, a vitaminei C, extractelor din flori și fructe de soc, dar și a cimbrului de cultură. Suplimentul nu conține zahăr și se poate administra începând cu vârsta de 12 ani, dizolvând un comprimat efervescent pe zi, în 200 ml de apă.Beneficiile ingredientelor din BronhoSuport Acetilcisteină pentru tractul respirator

Acetilcisteină acționează direct asupra mucusului din căile respiratorii, fluidificându-l și făcându-l mai ușor de eliminat. Denumită și N-acetilcisteina (NAC), aceasta este folosită la tratarea tusei productive, încă din 1960, oferind efecte antioxidante și antiinflamatoare organismului, reducând inflamația și protejându-l de radicalii liberi.

Vitamina C este un antioxidant puternic, care ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, stimulând producția de colagen, la refacerea celulară, la metabolismul energetic normal și la mărirea capacității sistemului imunitar de a lupta împotriva infecțiilor. Aceasta susține activitatea leucocitelor, limfocitelor și anticorpilor care distrug agenții patogeni, responsabili de îmbătrânirea prematură.

Extractul din flori de soc negru este bogat în vitamina C, acizi fenolici și flavonoide (quercetină) cu acțiune puternic antioxidantă și cu efecte benefice asupra sistemului imunitar. Are un continut mare de fibre dietetice, susține sănătatea inimii și funcția de apărare a organismului protejându-l de inflamații și infecții.

Extractul din fructe de soc negru are un conținut ridicat de antocianozide cu proprietăți antioxidante, reduce grăsimile din sânge, ajutând la scăderea colesterolului, reducând tensiunea și protejând inima. Totodată, poate calma simptomele sinuzitei și ale bronșitei.

Cimbrul de cultură aduce numeroase beneficii oraganismului, în special pentru sistemul respirator. Acesta are acțiune antibacteriană, antivirală, antifungică și expectorantă, fiind recomandat în cazurile de răceală sau de gripă.

Așadar, toate aceste beneficii se regăsesc și în cel mai nou produs Naturalis, BronhoSuport Acetilcisteină. Farmaciștii Catena îl recomandă în următoarea perioadă ca adjuvant în cazul simptomelor de tuse seacă sau productivă și rinoree. Produsul se poate achiziționa din farmaciile Catena sau online din springfarma.com.