O felie de bacon pe zi afecteaza fertilitatea masculina

O felie de bacon pe zi afecteaza fertilitatea masculinaBarbatii care mananca o felie de bacon pe zi si-ar putea reduce semnificativ sansele de a deveni tati. Doar o singura felie de bacon sau un carnacior mic ar putea afecta calitatea spermei, spun oamenii de stiinta. Cei care vor insa sa isi creasca sansele de a avea un copil ar trebui sa consume in schimb peste, acesta avand un efect deosebit asupra fertilitatii.

Descoperirile indica faptul ca sansele unui cuplu de a avea un copil sunt legate de stilul de viata, factori precum fumatul, alcoolul, stresul, avand un efect negativ. Carnea rosie contine un nivel ridicat de pesticide si alte substante ce pot interfera cu hormonii. Pestele alb este bogat in zinc si stimuleaza fertilitatea. Relatia dintre dieta si fertilitatea masculina este una foarte importanta, pentru ca barbatii care consuma fructe si legume au o calitate a spermei mai buna. Barbatii care consuma jumatate de portie de carne procesata prezinta doar 5,5% spermatozoizi normali, comparativ cu 7,2% in cazul celor care consuma mai putin.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 18th, 2013 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate