„O vorba buna conteaza enorm”

197K9366George: Buna! Sunt George si am nevoie de un pic ajutor. China este foarte frumoasa!!! dar mentalitatea oamenilor lasa de dorit. o simt zilnic pe pielea mea cu parintii ei, a prietenei mele.

Nu sunt de acord sa se intalneasca cu straini vor chinez. Am mari conflicte cu parintii lui Ouyangmda… mentalitatea unor chinezi e oribila. A batuto idiotu de taicasu. Ca nu-i place lui ca are prieten un roman. Acum dupa ce a fost politia la el acasa s-a potolit dar ea, prietena mea nu mai poate iesi din casa. Are 20 de ani. Iti vine sa crezi asta ca nu ii da voie taica-su? Ce sa facem?

Cezara Dafinescu: Draga George, tu ai invatat la scoala? Cate clase ai facut?! Dupa felul in care scrii, mi se pare ca nu prea erai… tare la romana! Din cate am inteles, tu esti suparat pe parintii prietenei tale ca nu o lasa sa se intalneasca cu tine. Dar ma intreb… tu cum te-ai purtat cu ei? Ai fost civilizat? Ai discutat cu ei ca sa vada ca nu esti un golan? Le-ai spus ca o iubesti pe fata lor? Normal era sa va intalniti, sa va cunoasteti mai bine. E normal ca fiecare parinte sa fie ingrijorat de soarta copilului. Sunt sigura ca, daca vei vorbi civilizat cu parintii fetei, ei te vor intelege si sustine. Asta daca tu intr-adevar o iubesti. Tu stii foarte bine ca o vorba buna conteaza enorm. Vorba ceea: tonul face muzica. Incearca si cu vorba buna! SUCCES!

Indrazneste si tu sa ii scrii Cezarei Dafinescu despre problemele care te preocupa! Are raspunsuri minunate, presarate cu un strop de optimism, zambete sincere si toata bunavointa din lume. O parere obiectiva asupra problemei care te macina, comunicata intr-o maniera remarcabila, de catre un om de o asemenea valoare, te poate scoate din impas. Scrie-ne pe adresa [email protected] si noi vom avea grija sa iti primesti raspunsul de la Cezara Dafinescu. Declarata de-a lungul timpului una dintre cele mai frumoase si mai talentate actrite ale Romaniei, noi adaugam ca este si o femeie de o intelepciune cum rar mai gasesti.