Otilia Bruma este… Bilionera

Cu siguranta toti am ascultat, am fredonat si am dansat vara aceasta pe ritmurile melodiei Bilionera, insa mai putini dintre noi am stiut ca melodia este cantata de o… romanca. Otilia Bruma, caci asa se numeste interpreta hitului verii, este o tanara talentata, frumoasa si… deja celebra peste hotare. Dar sa nu mai lungim vorba, ci sa ne delectam cu interviul pe care indragita artista l-a acordat pentru Tonica TV.

 Tonica TV: Cum a inceput pasiunea ta pentru muzica?

Otilia Bruma: La 3 ani am cantat prima oara o piesa de-a lui Celine Dion, My heart will go on, si cantam cu atata pasiune incat toata lumea imi dadea bani, dulciuri si ciocolata. De mica am avut o pasiune pentru partea artistica. M-am chinuit foarte multi ani, piesele pe care le-am scos nu au fost de succes. Pot sa zic ca lansarea am facut-o acum, in aceasta primavara, odata cu piesa Bilionera.

 

Tonica TV: Te asteptai ca piesa Bilionera sa fie atat de bine primita de fani?

Otilia: Sincer nu. A fost o surpriza, un soc, chiar nu ma asteptam sa prinda atat de bine, nici in Romania si nici international, pentru ca international “rupe”, ca sa zic in termenii astia mai moderni. Am avut un turneu deja in Albania, in luna octombrie, am pe 4 si pe 11 in Bulgaria, pe 18 in Italia si in luna noiembrie am un turneu in Turcia.

 

Tonica TV: Ce ne spui despre noul videoclip al piesei, care, in mai putin de o saptamana, a atins aproape 1 milion de vizualizari?

Otilia: Da, este un videoclip fresh, filmat la o piscina, este putin mai sexy… la asta s-au gandit regizorii. Este vorba despre vara, despre distractie si despre iubire. Este si o povestioara mica de iubire acolo, asa cum zice si piesa si… cam atat.

 

Tonica TV: Dintre artistii nostri, cu cine ti-ai dori sa ai o colaborare?

Otilia: Nu-mi doresc cu nimeni. Mi-as dori un artist international, dar roman nu am nicio preferinta. As prefera-o pe Shakira pentru ca o colaborare cu o femeie este mai sexy decat cu un barbat.

 

Tonica TV: In limba romana, pe cand o piesa?

Otilia: Nu stiu. O sa fac si o piesa in limba romana. Am deja una mai veche, dar, deocamdata nu intentionez sa fac nimic in limba romana.

 

Tonica TV: Ce planuri de viitor ai pe partea profesionala?

Otilia: Deocamdata o sa continuam cu piesa Bilionera, pentru ca abia acum evolueaza pe plan international, dar pregatesc si o noua piesa pe care o voi lansa in Romania abia in iarna.

 

Tonica TV: Esti frumoasa, esti talentata si… esti indragostita?

Otilia: Nu! Doar de muzica! M-am maritat cu muzica!

 

Tonica TV: Un mesaj pentru Tonica TV.

Otilia: Sa luptati intotdeauna pentru visele voastre, oricat de greu ar fi! Va pup!

 

Text: Madalina Manole