Premiile Romanian Music Awards Brasov 2014

A 12-a editie a celei mai longevive gale de premiere din industria muzicala romaneasca s-a desfasurat in noaptea de vineri, 12 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov. Evenimentul de exceptie, gazduit pentru a treia oara de Municipiul Brasov, dupa editiile din 2011 si 2013 a readus pe covorul rosu cele mai importante nume din muzica autohtona. Covorul rosu, prezentat de Shurubel si Mircea Zara a dat startul vedetelor la ora 19:00, iar seara a fost deschisa de baietii de la R.A.C.L.A impreuna cu Anda Adam, care au cantat piesa “Nu ma Uita”, dupa 15 ani de la aparitie. Gala care a fost neincapatoare in Piata Sfatului din Brasov a fost prezentata de superbele Gina Pistol si Cosmina Pasarin.Ca in fiecare an, Romanian Music Awards a fost un eveniment de referinta pentru spectacolele muzicale ale industriei, aducand in fata brasovenilor show-uri unice, momente deosebite, lansari in exclusivitate, evident, decernari de premii si povesti “de culise”. Echipa Tonica Tv, partener media al marelui eveniment a fost la datorie si va ofera imagini cu tot ceea ce s-a intamplat pe scena premiilor muzicale de la Brasov.

Romanian Music Awards a fost organizat de Music Channel si UTV cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov. Asa cum v-ati obisnuit deja, farmaciile Catena sustin si de data aceasta tinerii artisti ai Romaniei, iar anul acesta, lantul de farmacii Catena a fost unul dintre sponsorii principali ai evenimentului. A 12-a editie a celei mai longevive gale de premiere din muzica romaneasca a inregistrat peste 1.000.000de voturi pentru cele 14 categorii de premii:Lista castigatorilor Romanian Music Awards

Best Pop: Adda- Iti arat ca pot

Best Live: Voltaj

Best Producer: Laurentiu Duta

Best Video: Cabron Ft. Voltaj – Vocea Ta

Border Breaker: Fly Project

Best Male: Alex Velea – Din Vina Ta

Lifetime Award: Pact

Best Album: Smiley – Acasa

Best Hip Hop: Grasu XXL Ft. Ami – Déjà vu

Balkanika Award: Akcent

Best Female: Antonia Ft. Puya – Hurricane

Best Group: 3 Sud Est – Emotii

Best New Act: Maxim – Sarutari Criminale

Premiul Special ITSY BITSY: Smiley

Best Dj: Dj Sava Ft Raluka & Connect-R – Aroma

Best Rock: Vunk Ft. Andra – Numai La Doi

Strongest message: Mellina feat. Vescan – Poza de Album

Best Dance: Fly Project – Toca Toca

Best On Social Media: Antonia

Best Song : What’s up- Taxi

Cel mai nominalizat artist de anul acesta este Smiley, propus la sapte categorii, ( BEST ALBUM, BEST LIVE, BEST MALE, BEST POP, BEST SONG, BEST VIDEO, BEST SOCIAL MEDIA) urmat de Andra, cu patru nominalizari, ( BEST FEMALE, BEST LIVE, BEST POP, BEST SONG).