Primavara, sarbatorita alaturi de marile campioane ale Romaniei

Poza_de_grupPuratos Romania, producatorul de materie prima pentru industria panificatiei, patiseriei si ciocolateriei, a oferit cadouri si flori doamnelor din sportul romanesc cu ocazia Zilei Femeii. Puratos Group este un concern international cu sediul in Groot-Bijgaarden (Bruxelles) care produce materie prima pentru industria de morarit, panificatie, patiserie si ciocolaterie.

Compania furnizeaza produse atat catre micii intreprinzatori, cat si catre retaileri si marile companii industriale. Dupa aproape un secol de activitate, grupul acopera cinci continente si are 63 de filiale si 53 de fabrici, in care lucreaza 5600 angajati. Produsele Puratos sunt vandute in peste 100 de tari, iar cifra de afaceri a grupului depaseste 1 miliard de Euro.

Prezente la eveniment au fost sportive precum: componentele lotului national de scrima Ana Maria Branza, Simona Gherman, Loredana Dinu si Anca Maroiu, fostele gimnaste Corina Ungureanu si Andreea Raducan, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, fostele canotoare Doina Ignat si Camelia Mihalcea, fostele baschetbaliste Carmen Tocala si Svetlana Dragusin, precum si instructorul de fitness Florentina Opris. Sportivele au fost profund emotionate de actiunea initiata de catre Puratos, intrucat multe dintre acestea considera ca discipline precum canotajul, gimnastica, scrima etc sunt uitate deseori, facand loc fotbalului in buletinele de stiri.

Oficiali din cadrul companiei belgiene au declarat ca si-au dorit ca imaginea brandului, lider in domeniu, sa fie asociata cu cea a campionilor din sportul romanesc, intrucat promoveaza aceleasi valori respectiv: nutritia echilibrata si stil de viata sanatos prin gama “great taste & wellness”, cunoscuta in Romania ca si “Savuros si Sanatos”, cele mai prezente produse pe piata fiind painea Puravita Fibres si Puravita Lady.

 

Text: Andreea Popescu