Proenzi ArtroStop Rapid+ ne oferă libertate în mișcare

tonicaArticulațiile ne asigură flexibilitatea și mobilitatea – astfel putem avea o viață activă și frumoasă. Totuși, diverși factori, precum munca fizică, suprasolicitările, antrenamentele îndelungate sau înaintarea în vârstă pot afecta sănătatea articulațiilor. Pentru a le îngriji, dar și pentru a preveni diversele afecțiuni care pot apărea, este bine să luăm în calcul ideea de suplimente alimentare.Articulațiile au nevoie de Proenzi ArtroStop Rapid+

Proenzi ArtroStop Rapid+ este expertul de care articulațiile noastre au nevoie pe termen lung. Acest supliment alimentar contribuie la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor datorită extractului de Boswellia serrata.

În compoziția acestui „sprijin pentru articulații” se află substanțe benefice pentru articulații. Unul dintre ele este Vitamina C. Aceasta ajută la formarea colagenului folosit în funcționarea normală a cartilajelor și oaselor noastre.

ArtroStop Rapid+ are grijă de articulațiile noastre

Glucozamina și condroitina din acest supliment alimentar sunt componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive. Aceste două substanțe sunt ideale pentru a fi administrate ca supliment nutritiv pentru articulații, datorită efectelor lor benefice. Sulfații de condroitină și glucozamină sunt administrați pacienților care suferă de osteoartrite pentru reducerea durerilor articulare. Sunt studii care arată că aceste substanțe diminuează durerea și îmbunătățesc performanțele articulațiilor.

Proenzi ArtroStop Rapid+ este ideal pentru afecțiunile articulare. Pentru rezultate optime se recomandă câte o tabletă de trei ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid, pentru o cură de trei luni.