Regina Beatrix a Olandei a inaugurat muzeul Philips

imagesRegina Beatrix a Olandei impreuna cu Frans van Houten, CEO al Royal Philips Electronics  (NYSE: PHG, AEX: PHIA), au anuntat recent deschiderea oficiala a muzeului Philips, care este localizat in centrul orasului Eindhoven. Alteta Sa Regala a aprins simbolic lumina in muzeu prin montarea unei lampi cu LED-uri, fara fir, intr-o sculptura luminoasa.

Acordurile Orchestrei Simfonice Philips s-au auzit pe tot parcursul ceremoniei de deschidere a muzeului, iar Regina a avut parte de un tur complet al muzeului, oferit de un ghid specializat. Istoria Philips este ilustrata printr-o colectie de obiecte vechi, dar si contemporane, insufletite si de povestea fascinanta a crearii lor. Muzeul infatiseaza si cateva dintre directiile de dezvoltare viitoare si a modului in care produsele Philips vor evolua.

            Vizitatorii muzeului sunt invitati la o incursiune fascinanta in istoria Philips. De la primul bec incandescent si pana la sistemele sofisticate de iluminat pe LED din ziua de azi, care sunt eficiente energetic, de la primii pasi in diagnosticarea si tratarea la domiciliu a problemelor de sanatate si pana la tehnicile avansate de imagistica medicala, precum si sistemele ce ajuta la operatii chirurgicale minim invazive, toate acestea sunt in stransa legatura cu inovatiile tehnologice ale companiei Philips. De asemenea, oaspetii muzeului sunt si martori ai dezvoltarii produselor de ingrijire personala sau de divertisment, ei constatand evolutia televizorului, radioului, a aparatelor de ras si de epilat.

Mai multe detalii despre expozitiile viitoare ale muzeului Philips se gasesc pe: www.philips-museum.com. Acest site contine si alte informatii, precum programul de vizitare, facilitatile muzeului si pretul biletelor.

 

Text: Andreea Popescu