Reteta de rulada de curcan cu ierburi provensale

Cum echipa Tonica TV este pasionata de preparatele culinare usoare, delicioase si rafinate, propunerea restaurantului Metuka, de a ne invata cum sa pregatim o rulada de curcan cu ierburi provensale, ne-a incantat. Reteta este compusa din mai multi pasi, insa garantam ca rezultatul final este o rulada atat de aromata si usor picanta, incat chiar merita efortul!

Rulada de curcan cu ierburi provensale

Rulada de curcan se prepara in mai multi pasi, pe care ii detaliem in video! Pas cu pas, specialistul restaurantului Metuka iti explica tot ce trebuie sa faci pentru a obtine o rulada de curcan delicioasa, perfecta pentru a fi servita si la petrecerile sofisticate!

Ingrediente:

  • 350 g de piept de curcan
  • 200 g de carne de curcan tocata
  • Menta proaspata
  • Patrunjel proaspat
  • Busuioc
  • Oregano
  • Merisoare
  • Usturoi
  • Fistic
  • Caise uscate
  • Sare
  • Ulei de masline
  • Putin vin
  • Pasta de ardei iute

Da click pe video si descopera cum se prepara o rulada de curcan cu ierburi provensale!

Multumim: restaurant Metuka – slow food, bd. Lascar Catargiu nr. 7, www.metuka.ro

Text: Raluca Baciu

Nota pentru articolul «Reteta de rulada de curcan cu ierburi provensale»:5.00/ 5 (1 vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *