Romantica a devenit Film Café, din 1 decembrie

Film_Cafe_logoChello Central Europe a anuntat schimbarea postului de televiziune Romantica in Film Café, incepand cu 1 decembrie. Noua identitate a canalului aduce cu sine un continut calitativ de programe, adresat unui public variat.

Film Café reprezinta o combinatie de filme, seriale, emisiuni si telenovele ce constituie divertisment de cea mai buna calitate. Programele se adreseaza in special femeilor cu varste cuprinse intre 25 si 59 de ani. Telespectatorii vor avea posibilitatea sa evadeze din cotidian cu ajutorul celor mai bune selectii de filme, moderne si clasice. Din programul Film Café, putem aminti: noutati din lumea filmelor si a celebritatilor, filme in avanpremiera, cronica de film si interviuri cu vedete, transmisiuni saptamanale in direct de pe covorul rosu, cronica speciala cu imagini de la filmari si din spatele scenei.

Datorita stilului sau unic, postul face o adevarata diferenta pe piata de nisa si ofera filme premiate si programe de muzica achizitionate de la cei mai mari distribuitori din lume, din industria de entertainment, BBC Worldwide si Powercorp International. Publicul telespectator va avea acces la productii artistice si seriale precum: “Mandrie si Prejudecata”, “Robin Hood”, “Oliver Twist”, “Doctor Jivago” si la concerte sustinute de Beyonce, Britney Spears, Leona Lewis si Take That.

Dana Nalbaru si Dragos Bucur sunt protagonistii primei productii locale de la Film Café – “Indragostiti ca-n filme”. Cei doi joaca in 40 de episoade scurte si interpreteaza situatii de viata inedite, spontane si amuzante. Canalul TV se alatura portofoliul Chello Central Europe, din care mai fac parte: Minimax, Megamax, TV Paprika, Sport1, MGM Channel si multe altele.

Film Café – filme pentru fiecare emotie!

 

 

Text: Andreea Popescu