Romexpo va organiza expozitia internationala Rommedica in perioada 31 martie – 03 aprilie

Romexpo va organiza in perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, in Pavilioanele C4-C5 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, cea de-a XXI-a editie a expozitiei internationale de medicina si farmacie – Rommedica.

Evenimentul va reuni peste 60 de companii producatoare si importatoare de echipament medical din 7 tari, care vor expune ultimele tehnologii din domeniu.

In cadrul expozitiei vor fi organizate seminarii, conferinte si mese rotunde pe teme de actualitate, care vor reflecta tendintele din domeniul medical. Prezentarile vor aborda urmatoarele subiecte: absorbtia fondurilor europene in domeniul sanatatii, provocarile contextului actual pentru managementul medical, telemedicina si imbunatatirea asistentei medicale de urgenta precum si tehnici de citologie.

Conferintele sustinute in cadrul evenimentului Rommedica vor fi creditate cu puncte EMC. De asemenea, Editura Universitara Carol Davila va fi prezenta pentru a lansa cele mai noi titluri din domeniul medicina si farmacie. 

Pentru informatii suplimentare si pentru programul complet al manifestarilor conexe va rugam sa accesati site-ul dedicat al evenimentului www.rommedica.ro.