Rutina unui supermodel în izolare

Modelul în vârstă de 49 de ani, Naomi Campbell stă la domiciliu de câteva săptămâni. Ea prezintă pe conturile sale de Social Media rutina ei în izolare.

Celebritatea îşi începe ziua cu exerciţiile fizice, prin live-streaming: ”Le fac de ani de zile pentru a mă menţine în formă atât fizic, cât şi psihic, iar acum îmi prind şi mai bine în acest context de auto-izolare! Şi nu le fac neapărat pentru Instagram, ci le fac pentru mine şi pentru toate cele care sunt şi se simt inspirate de mine!”, povesteşte Naomi. Apoi, pentru a-şi „pune endorfina în mişcare”, aceasta face câteva meditaţii: ”Este terapie pentru corp, minte şi spirit şi, totodată, felul meu de a mă ruga, mai ales în aceste vremuri complicate!”

Top modelul continuă prin a povesti ce mănâncă în rutina de izolare: ”Nu sunt o mare mâncăcioasă. De obicei ”sar” peste prânz, ca să savurez ceva light la cină, din care nu lipseşte piure-ul de cartofi alături de brânzeturi cu ceapă şi budinca de ciocolată! Fără gluten, fără pui! În schimb, îmi place peştele! Iar la micul dejun foarte sănătos şi frugal, obligatoriu o banană, o rodie, zmeură şi afine, multe afine!”

https://www.instagram.com/p/B-dMSEcHccJ/

Ca relaxare, Naomi ascultă muzica lui Timbaland şi Dj D-Nice: ”Apoi mai citesc diverse cărţi de auto-dezvoltare personală, care m-au şi ajutat să mă las de fumat, ceea ce este o veste bună pentru mine şi pentru cei din jurul meu, mai ales în această perioadă”!O baie fierbinte în rutina de izolare

Seara, fostul model se relaxează cu o baie fierbinte: ”Îmi place să mă îmbrac foarte lejer: pantaloni de fitness, un tricou, o bluză, poate, seara, un capoţel de caftan şi nelipsiţii şi comozii papuci de casă! Iar ziua mea se termină noaptea târziu, cu o baie fierbinte!”

Naomi Elaine Campbell este un supermodel cu origini jamaicane, după mamă, şi chineze, după tată, actriță, cântăreață și autoare născută în Marea Britanie, dar care locuieşte în USA. Prima apariție publică a fost la vârsta de șapte ani când a apărut în videoclipul Is This Love? al lui Bob Marley. Naomi a devenit un icon în lumea modei anilor ‘90, alături de modele precum: Cindy Crawford, Linda Evanghelista, Christy Turlington şi Tatjana Patitz.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images