“Saptamana ingrijirii ochilor – editia a doua”

image003Reteaua Vision Optica organizeaza pentru tine o campanie de testari gratuite in perioada 7 – 12 octombrie, in cele 7 centre din Bucuresti. In cadrul campaniei “Saptamana ingrijirii ochilor” ai ocazia sa iti verifici sanatatea ochilor si sa primesti gratuit recomandari privind masurile pe care trebuie sa le iei, in functie de rezultatele testarii.

Vision Optica ofera si in acest an posibilitatea unei testari gratuite a vederii tuturor persoanelor  care, invocand lipsa timpului, a banilor sau a informatiilor, neglijeaza efectuarea controlului periodic.

Prin urmare, timp de 6 zile, in perioada 7 – 12 octombrie, intre orele 9 si 19.30 si sambata, intre orele 9 si 14, in 7 centre Vision Optica din capitala, unde oamenii isi pot controla sanatatea ochilor gratuit, beneficiand si de sfaturile unei echipe de specialisti, pentru prevenirea si corectarea tulburarilor de vedere. 

Misiunea Vision Optica este de a aduce optica medicala de calitate mai aproape de oameni, iar campania “Saptamana ingrijirii ochilor” este un indemn la actiune imediata si neconditionata, cu un mesaj foarte clar: “Nu neglija sanatatea ochilor! Mergi la control periodic! Fa o testare chiar acum!”.

Campania de testari gratuite se deruleaza in perioada 7 – 12 octombrie, in centrele Vision Optica din:  Rahova, Sos. Giurgiului, Crangasi, Ghencea, Militari, Stefan cel Mare si Bd. Theodor Pallady.

 

Text: Andreea Popescu