Serban Copot a lansat o carte de povesti

Serban Copot a lansat o carte de povestiPe Serban M. Copot il apreciez ca artist de cand eram copil si mergeam la concertele Animal X, de aceea despre urmatoarea lansare am sa va povestesc cu o altfel de emotie. Lansarea a avut loc in cadrul targului de carte Gaudeamus la care a participat foarte multa lume, copii, parinti sau simpli fani care au crescut cu muzica lui Serban de cand era Hiena de la Animal X.

 

 Personaje si muzica de basm

Serban tatic, in calitate de povestitor, dar si de artist pentru ca daca veti cumpara cartea veti vedea ca aceasta contine si un cd cu piese inregistrate si cantate de Serban, dar pe o altfel de muzica fata de ceea ce ne-a obisnuit. O poveste, melodii de basm in care copiii sunt personajele principale alaturi de Mos Craciun. O muzica cum sincer nu am auzit pana acum si pe care merita sa o ascultati chiar si voi, cei mari.

 

Cine este Toi Patoi?

Despre Toi Patoi, Serban Copot ne spune ca “este un baietel de 7 ani, pasionat ca toti ceilalti copii de varsta lui de tablete sau jocuri pe calculator. El va avea o experienta de neuitat la casa bunicilor sai din Satul Turta Dulce. Ca orice copil mare, de fata cu ceilalti, spune ca nici el nu mai crede in Mos Craciun, insa o amintire pe care o are de la varsta de 3-4 anisori ii spune altceva. Ceva in sufletul sau ii spune ca Mos Craciun exista si el va trebui sa se convinga de acest lucru.” Sursa lui de inspiratie a fost bineinteles baietelul lui, Teddy, care a fost si el prezent la lansarea cartii si care a fost in centrul atentiei pe toata durata evenimentului.

 

Atmosfera ludica si magia sarbatorilor

Andrei Aradits a fost cel care ne-a introdus in lumea lui Toi Patoi, care, cu talentul lui actoricesc a interpretat fiecare replica si ne-a prezentat personajele, care mai de care cu denumiri inedite. Nu lipsesc din poveste nici Baba Insomnia sau Mos Gerila. Vinovata de atmosfera ludica si copilaroasa a fost Geanina Corondan care a implicat copiii prezenti in tot felul de activitati legate de magia sarbatorilor, dar si adresandu-le tot felul de intrebari despre Mos Craciun. O carte de povesti minunata, cu aventurile lui Toi Patoi si Mos Craciun, si un cd care va introduce copiii vostrii in lumea basmelor, mai ales daca le cititi inainte de culcare. Un cadou minunat de Craciun.

 

Text: Andreea Maria Varlan