Slabeste sanatos cu Theta Healing by Cristina Hlusak

Cristina Hlusak Theta Healing Cristina Hlusak, Reprezentant Oficial Theta Healing® Romania din 2008 si cea care a pus bazele tehnicilor Theta Healing® in Romania, va sustine in Romania cursuri de Theta Healing Rhythm, destinate persoanelor cu exces de greutate, dar si persoanelor care isi doresc sa-si mentina greutatea. Cursul este special creat de Viana Stibal.

Cursul Theta Healing Rhythm abordeaza, atat prin exercitii, cat si prin sesiuni speciale, cauzele emotionale care determina obezitatea. Printre exercitiile specifice care au loc in timpul sesiunilor Theta Healing Rhythm se numara binecuvantarea hranei, exersarea celor patru niveluri ale credintelor pentru a descoperi limitarile care produc blocaje in pierderea in greutate, exercitii de „download emotional”, dar si de recreare a unor sentimente care permit inducerea de emotii pozitive.

„Obezitatea si problemele legate de metabolism reprezinta, in cele mai multe cazuri, somatizari ale unor convingeri limitative create, convingeri mostenite sau emotii care afecteaza o persoana. Theta Healing Rhythm este o tehnica sanatoasa, care nu presupune efort fizic sau restrictii alimentare. Odata parcurse cursurile Theta Healing pentru slabit, pacientul isi accelereaza dorinta de bine si elimina problemele bazate pe stres”, declara Cristina Hlusak, fondator Theta Healing in Romania.

 

Despre Theta Healing: arborele.ro 

Cursuri si acreditari Theta Healing: arborele.ro/cursuri

 

Text: Andreea Popescu