Spitalul MONZA – Centru Cardiovascular

shutterstock 76402795Sustinut de un renume castigat in cei 30 de ani de existenta pe piata medicala din strainatate, dotat cu cea mai inovatoare tehnologie a momentului si centrat pe servicii medicale personalizate de inalta calitate, Grupul Spitalul Monza si-a facut intrarea in sistemul medical privat romanesc, avand alaturi o echipa de profesionisti devotata necesitatilor pacientului.

Spitalul Monza Bucuresti ofera servicii personalizate si specializate de chirurgie cardiovasculara pentru fiecare pacient in parte, rezolvand problemele de sanatate printr-un circuit medical standardizat si complet de diagnosticare, tratare si recuperare. In cadrul politicii Spitalului Monza, calitatea prestatiilor medicale este data si de relatia medic-pacient.

Spitalul Monza Bucuresti este o unitate medicala moderna, ultraspecializata in chirurgia cardiovasculara, care ofera o simbioza perfecta intre dotarea la standarde internationale si unii dintre cei mai renumiti medici din Romania in domeniul cardiologiei. De asemenea, interventiile chirurgicale minim invazive si invazive cardiace, vasculare, precum si de chirurgie generala, realizate la standarde de maxima performanta in cadrul Spitalului Monza Bucuresti – Centru Cardiovascular, sunt o caracteristica de baza a spitalului.

Pentru o diagnosticare eficienta, tehnologia trebuie sa fie la cel mai inalt nivel de performanta. Departamentul Cardiovascular este dotat cu doua sali performante de angiografie, dar si cu un ambulator de recuperare cardiologica. Departamentul de Radiologie si Imagistica Medicala are in componenta aparate de tomografie computerizata si rezonanta magnetica, unele dintre cele mai performante existente in prezent in Romania. Toate procedurile care se realizeaza in cadrul spitalului permit o ”scanare personalizata” a pacientului, in functie de profilul sau patologic, pentru un diagnostic eficient.

In Romania, Spitalul Monza este prezent in sistemul medical privat de la sfarsitul anului 2012, dezvoltand centre de excelenta, atat in domeniul chirurgiei cardiovasculare, cat si in domeniul ortopediei. In cadrul Spitalului Monza Bucuresti mai sunt disponibile pacientilor servicii integrate de medicina interna, chirurgie generala.

Text: Andreea Popescu